Got My Cursor @ 123Cursors.com
Cera the cheese lover's
 

Sunday, 4 November 2012

semalam aku baru terfikir tentang kau
hari ni kau muncul menghantar pesanan yang kau rindu kan aku
aku beranikan diri untuk cakap ape yang dah lame aku simpan
sekarang aku menjadi lega kerana tak menjadi orang yang penuh dengan rasa bersalah
kau dah maap kan aku sebaliknye kau yang rasa diri kau berslah
kenapa smpai mcm tuu sekali??

Hubungan aku dengan kau mungkin tak akan jadi macam dulu tapi aku sangat2 berharap
kita akan jadi mcm dulu2 lagi, sebab too yanag aku harapkan tapi aku tak nak luke kan hati kau and hati orang lain  jugak jadii bia lha mase yang menentukan aku redha dengan ape yg berlaku :)

YA ALLAH ..Aku mohon padamu kalau dia jodoh aku kau tetap kan lha dia dgn kuu
tapi kalau sebaliknya ckoplha hanya sekadar kawan
aku tak mampu nak buang rase ni dan menipu diri aku sendiri
aku redha dgan ketentuan mu .

Saturday, 3 November 2012

Hukum Karma


             kadang2 apa yanag kite rasa kita tak boleh gambar kn dengan kata2
            kadang2 ape yang kita mahu ta semestinya kita dapat
            kadang kita juga akan menyesal dengan ape yang kita buad..
            jauh di sudut hati aku aku merindui kau , belaian kau , kasih sayang kau 
            aku nak too tapi aku tau aku dah terlalu lambat dan tak layak lagy dapat too semua kn?
            hari uh, bila ada dekat dengan kau aku tak selalu cakap aku sayang kn kau, aku selalu rasa                            


     benci , meluat , hina terhadap kau, kadang2 sampai aku malu nak terima kau siapa
            tapi hakikat nye kau aku sayang , kau aku rindu dan kau aku cari kembali!!!!
           Dah terlambat kau dah bukan milik aku , kau milik orang lain ;'(
                          

                            Pada hari ini , sebulan aku dengan kau berpisah tapi aku msih tak mampu lupakan   kau walau pun aku bersama dengan orang lain yg sayang pada aku,
                            tapi ntah lha kan aku cukup payah nak lupe kan kau, kenapa???????????
                            sebab aku menyesal?? aku perlukan kau lgi????
                            tak mungkin aku dah lupe kan kau lha , kau tak ade dlm ati aku!!!!
Kau seorang insan yang sangat menyayangi aku tapi aku sia2 kan kau kerana kau tak ada masa depan??
jahat nya aku, now PADAN MUKE KAU CERA!!
walaumacamnea pon aku tetap nak tgok kau bhgia meskipun bukan disamping aku
aku simpan semua kengangn kita deep inside my heart tau :)
aku doakan kau bahagia dan takkn terluka mcm aku lakukan pada kau sekarang
aku berharap kau juga maafkan aku kerana aku yang BERSALAH !!

Saturday, 6 October 2012

begging u :'(

selama setaon ni sye ta byk kerenah kn?? tpy lpas dah break ni plese sye mohon, pegy jaoh2 dri hidop saya, jgn buad status mcm uh lgy kat fb walaupun sye ta tau 2 fake o real ?! plese i'm begging u , jgn lakukan lgi saya dah cukop sakit sekarang . mungkin ye awk tau saya sakit n awak tersenyum tgok saya sakit tapi awak tau yang saya masih sayang kan awk ! awak tau tak saya tak boleh menagis tau , nak snyum , ketawa jaoh sekali,,so plese jgn buad lgi.. saya kalah dgn bnde2 ni sume lha!

Tuesday, 2 October 2012

The Truth In me ;'(

everything yg selama setahun lebih aku n si dia bina dah terlerai.. sayang saya mintak maaf sebab lakukan semua ni, saya tak sanggup lgi tgok awak sush , sakit aty sbb sye ... biar lha saya sakitkan ati awk sekarang sebab saya tak nak esok luse awak terluka lebih lagi kerana bersama dgn saya. ini terbaik untuk saya dengan awak, kita putos bukan sebab lelaki too, tetapi sbb saya ta mampu lagi nak jaga hati awak... saya jugak tak mampu nak lukakan hati org yg dah byk berkorban demi saya.. jadi saya gune kn gmbar FAKE uh untuk meleraikan hubungan ni... awak saya nak awak tau, yang ye saya mmg tipu diri saya sendri, masa awak tnye tdi saya nak awak ke tak,sye terpaksa tipu diri saya untuk lpaskn awak... walaupun saya tau yang saya ibarat mcm melepaskn separuh dari diri saya...kalau awak nak buad ape2 pon untuk membalas dendam saya terima sebab saya sanngup :( Jasrol nizam maafkn saya awak dan saya semuanya dah berakhir tapi percaya lha awak akn lebih bahagia lepas ni dgn org yg lebih baik... saya doakan :)

Sunday, 5 August 2012

PreSent 4 My MR. Senget

          Hyee, hari ini birthday MR.Senget .. saya balik jumpa awak and cube laha teka ape saya bg present untuk awak ??? hehehhehe saje jep.. semalam mmg saya cakap saya tak ade bagi awak pe2 .. saya tipuu sbb nak buad suprise.. terkejott tak ??? saya beli hadiah untuk awak .. actually kan saya ta tau nak beli ape mase shopping hari tuu.. so my bFF ( zue) cadangkan beli wallet untuk awak hahahhah mula2 mcm tak best jep bnyi nye... tpy bila masok satu kedai ni saya ternampak lha wallet ni.. sangat cntik n saya pon jatuh chinta <3 <3 pndang pertama lagi tau.. huhuhu saya beli lha..pakai lha wallet tuh nnty tao..

                                                                                                 
                                                  hadiah yang tak seberapa :)

Saturday, 4 August 2012

Happy Birthdy MR. Senget !

Happy birthday Too you , Happy Birthday too you... Happy birthday too MR> SENGET , Happy birthday too you ... Yeyy! MR. SENGET awak dah tua .. hahaha finally sampai mase awk .. saya doakan awak bahagia disamping orang yang awak sayang ! eee.... tak saba nak jumpe awak ni. walau pon past few days kte having a bad day :( but percaya lah saya jus buad untuk kebaikan kita berdua.. Saya sayang awk tao ! hope nnty awak akan lebih matang tao tak mao ego sgt tau , pening saya nak jge awak ni .. hehhe tapi saya tetap sayang awak ever and ever..muahhh! eh lupe plak jangan nakal2 tao...nnty saya cubit awak !

Thursday, 2 August 2012

What goes around must come's around

Hidup ibarat mcm roda,
kadang dekat ats ,kadang dkat bwh
kadang2 kita rse bhgie ngan pasangan masing2..
tpy bila relay dah smpai setaon due, mule lha 
mcm dah tade serinya lagi
 dulu masa mula2 declare relay ,
saya nak kita selalu text sebb nak tahu kat mne , mcm mne keadaan, dgn sape, buad ape evrthing knp pass over report ( fake lorh !) , tapi sekarang ?? smpai 2,3 hri tak msj un tak ape... tak siket un nak call , nak tye ( sayang y u didn't call me ??) hummmm , mcm ni ke d'pnggl sayang , cinta??  U know what ?? hati ni dah mula terdetik yg kau dah tak sayang and perlu knn aku ... mybe kau pk aku ni tak seBEST kwan2 kau.. or kau dah jumpe HOT CHICK ! lbih cntik, baik , or boleh hepi kn kau???  tapi aku try to says no u are not like that ... 
hakikat nye aku jep yg rase we're meant to be togther ,( nyesal actually tak dga ckp ibu :( ).
Sayang u konw what , aku buknn lha seorg yg btol2 setia, but when i know u , i try to be like that , did'nt u realise it ??? kau tau aku delete all the contact no yg ade nme llky, kau tau aku ekod jep ape kau nak , ape yg kau ckp ?? untk jge hati kau.. but what i get as a repay ? u know what it fell so hard to me being like this, jus say it if u can,t go through any more..