Got My Cursor @ 123Cursors.com
Cera the cheese lover's: Happy Birthdy MR. Senget !
 

Saturday, 4 August 2012

Happy Birthdy MR. Senget !

Happy birthday Too you , Happy Birthday too you... Happy birthday too MR> SENGET , Happy birthday too you ... Yeyy! MR. SENGET awak dah tua .. hahaha finally sampai mase awk .. saya doakan awak bahagia disamping orang yang awak sayang ! eee.... tak saba nak jumpe awak ni. walau pon past few days kte having a bad day :( but percaya lah saya jus buad untuk kebaikan kita berdua.. Saya sayang awk tao ! hope nnty awak akan lebih matang tao tak mao ego sgt tau , pening saya nak jge awak ni .. hehhe tapi saya tetap sayang awak ever and ever..muahhh! eh lupe plak jangan nakal2 tao...nnty saya cubit awak !

0 comments:

Post a Comment