Got My Cursor @ 123Cursors.com
Cera the cheese lover's: What goes around must come's around
 

Thursday, 2 August 2012

What goes around must come's around

Hidup ibarat mcm roda,
kadang dekat ats ,kadang dkat bwh
kadang2 kita rse bhgie ngan pasangan masing2..
tpy bila relay dah smpai setaon due, mule lha 
mcm dah tade serinya lagi
 dulu masa mula2 declare relay ,
saya nak kita selalu text sebb nak tahu kat mne , mcm mne keadaan, dgn sape, buad ape evrthing knp pass over report ( fake lorh !) , tapi sekarang ?? smpai 2,3 hri tak msj un tak ape... tak siket un nak call , nak tye ( sayang y u didn't call me ??) hummmm , mcm ni ke d'pnggl sayang , cinta??  U know what ?? hati ni dah mula terdetik yg kau dah tak sayang and perlu knn aku ... mybe kau pk aku ni tak seBEST kwan2 kau.. or kau dah jumpe HOT CHICK ! lbih cntik, baik , or boleh hepi kn kau???  tapi aku try to says no u are not like that ... 
hakikat nye aku jep yg rase we're meant to be togther ,( nyesal actually tak dga ckp ibu :( ).
Sayang u konw what , aku buknn lha seorg yg btol2 setia, but when i know u , i try to be like that , did'nt u realise it ??? kau tau aku delete all the contact no yg ade nme llky, kau tau aku ekod jep ape kau nak , ape yg kau ckp ?? untk jge hati kau.. but what i get as a repay ? u know what it fell so hard to me being like this, jus say it if u can,t go through any more..

0 comments:

Post a Comment