Got My Cursor @ 123Cursors.com
Cera the cheese lover's: begging u :'(
 

Saturday, 6 October 2012

begging u :'(

selama setaon ni sye ta byk kerenah kn?? tpy lpas dah break ni plese sye mohon, pegy jaoh2 dri hidop saya, jgn buad status mcm uh lgy kat fb walaupun sye ta tau 2 fake o real ?! plese i'm begging u , jgn lakukan lgi saya dah cukop sakit sekarang . mungkin ye awk tau saya sakit n awak tersenyum tgok saya sakit tapi awak tau yang saya masih sayang kan awk ! awak tau tak saya tak boleh menagis tau , nak snyum , ketawa jaoh sekali,,so plese jgn buad lgi.. saya kalah dgn bnde2 ni sume lha!

0 comments:

Post a Comment